zondag 16 februari 2014

Op 19 februari rechtzaak SKY groep tegen de Stichting Norderney

Op 19 februari zal er een rechtszaak plaatsvinden van de SKY groep tegen de Stichting Norderney, de Sky groep, onder andere eigenaar van SBS 6 en Veronica vindt dat zij een schade van miljoenen euro's lijdt door het gebruik van de naam Veronica plus logo's. Het draaien van Oude lullen muziek, zoals hun advocaat de activiteiten van de stichting noemt ( o.a. exploitant van 192 TV en Radio 192 ) brengt grote schade toe aan het merk Veronica....
Pikant detail is dat de oprichter van Radio Veronica, Bull Verweij, de stichting Norderney alle rechten van het merk Veronica heeft nagelaten om voor een zo breed mogelijk publiek de herinnering vast te houden aan de geschiedenis van de zeezenders. Of her hier dus sprake is van oneigenlijke toe-eigening  door de Sky groep van de naam Veronica, i.p.v. omgekeerd ( het merk Veronica is, door een 3e persoon die niets te maken had of heeft met de Stichting Norderney, in een totaal pakket verkocht aan SBS6, eenvoudig gezegd, U heeft een auto, die verkoop ik en ik steek het geld in eigen zak ), het zou een mooie draai geven als de rechter tot dezelfde conclusie komt, dan zal de Sky groep de Stichting een vergoeding moeten gaan betalen voor het gebruik van het merk Veronica;)

1 opmerking:

Dhr. H. van Veenendaal zei

Het is een schand, wat men aan het doen is, om het logo wat al jaren bestaat en waar Veronica groot mee is geworden, moet nu plots in eens verdwijnen.
Sky is zeker een vriend van de PVDA .