woensdag 29 januari 2014

Als Radio Batavia niet in de lucht is....Als Batavia eventjes niet in de lucht is omdat het te hard stormt om uit te varen dan kun je natuurlijk naar een van de opgeslagen MP3's op Radio Batavia luisteren maar het is ook leuk om de sfeer van de jaren 60/70 en 80 een keer te proeven, Ofshore Radio Sounds is een initiatief van Wim van Egmond. Hij heeft een compleet archief van bijna alle zeezenders die voor de Nederlandse-, Belgische- en Engelse kust hebben gelegen. De programma's lopen bijna asynchroon, met dit verschil dat je de klok terug moet zetten naar de periode 1960 tot 1991.


De jaren 80 hebben voor Radio Batavia een speciale betekenis, in die tijd ontmoetten de grondleggers van ons station elkaar op de Ross Revenge, zij draaiden toen de plaatjes voor een miljoenen publiek en hadden onderling een goede vriendschapsband, die vriendschap leidde in de afgelopen jaren tot het ontstaan van Radio Batavia.,

1 opmerking:

Anoniem zei

Klinkt echt alsof de klok 40 jaar is teruggezet, nu nog de brandstofprijs naar het niveau van die tijd met het salaris van nu;)